torsdag 26 mars 2009

Kyckling enchiladas

Jätte gott och jätte enkelt..... Jag tillsatte majs i röran och det kan nog oxå v gott att ha paprika.
Barnen åt som galningar :O)
Kom på att jag skulle ta kort på maten när vi hade ätit klart så det fick bli en liten bild på resterna som Niklas fick som matlåda....

4 port

ca 400 gr kycklingfilé
2 gula lökar
1 tsk salt
1 tsk sambal oelek (jag hade tacosås eftersom barnen skulle äta)
2 dl creme fraiche
Tortillabröd
Riven ost

Strimla kycklingen tunnt, skala och hacka löken. Bryn kycklingen och ha i löken efter en stund. Krydda med sambal och salt. Rör ner creme fraiche och låt allt koka en liten stund.
Fördela röran på bröden, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Strö över osten och kör i mitten av ugnen på 225 gr i 10-15 min.

Servera med sallad, tacosås och avocado.

//Anna-Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar