Jättegod potatissallad som är en klassiker hos oss under sommarmånaderna när färskpotatis finns. Är godast ljummen.
För 4 pers.
ca 600 g färsk potatis
250 g (frysta) hericots verts
1 rödlök
1 ask (250 g) körsbärstomater
hyvlad parmesanost
ev. 1 dl svarta oliver
Dressing:
3 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk curry
salt och svartpeppar
Koka potatisen och tina haricots vertsen. Låt svalna lite.
Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Skölj och halvera tomaterna. Skär potatisen i mindre bitar i en skål, varva med haricots verts och lök.
Vispa ihop dressingen och häll över den. Vänd ner tomater (och ev. oliver) strax före servering. Strö över parmesanost.
//Lisa
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar